cadeautrends.nl

Werkkleding functioneel en modieus cadeau

werkkleding plaatje

Werkt je man of vrouw in de bouw dan is werkkleding helemaal niet zo’n gek cadeau. Super functioneel en tegenwoordig ook nog modieus. Werkkleding voor in de bouw is letterlijk in vele soorten en maten beschikbaar. Afhankelijk van de beroepsgroep in de bouw is er kleding beschikbaar. Functionaliteit is uiteraard het meest belangrijke. Tegenwoordig is het echter zo dat er ook met modezaken rekening gehouden wordt. Hierdoor is het zeker geschikt om als cadeau te dienen. Je man, vrouw, vriend of vriendin zal er super blij mee zijn. Er zijn wel best wel wat aspecten waar je op moet letten alvorens je tot de aanschaf over gaat. Niet alleen de maat maar ook de functionele benodigdheden zijn van belang. Daarom vertellen we je er graag meer over in dit blog.

De werkbroek als onderdeel van werkkleding

De werkbroek is vaak het belangrijkste onderdeel van de werkkleding. Hierin zitten de meeste zaken verwerkt die betrekking hebben op de functionaliteit. Afhankelijk van het gebruik zijn er werkbroek beschikbaar. Werk je bijvoorbeeld veel op je knieën dan zijn er broeken beschikbaar met versterkingen in de kniestukken. De meest werkbroek zijn gemaakt om intensief te gebruiken. Toch zitten er ook verschillen in kwaliteit. Werk je beroepsmatig in de bouw dan is werkkleding met een hogere kwaliteit en vaak wel wat hogere prijs beter geschikt. Door de betere kwaliteit gaat de werkkleding vele malen langer mee. Zo is het zo dat bij de werkbroek op de stukken waar veel druk op komt te staan vaak dubbele stiksels. De kans is hierdoor klein dat de werkbroek scheurt. Voor timmermannen zijn er werkbroeken beschikbaar met specials spijkerbroeken. Deze zakken zitten als het ware aan de buitenkant van de broek en is van speciaal materiaal gemaakt waar een spijker niet zo snel doorheen kan. Vaak zijn deze broeken ook voorzien van een speciale hamerlus. Zo is er voor iedere beroepsgroep in de bouw wel een geschikte broek. Dit is dus één van de aspecten waar je op dient te letten als je een broek gaat aanschaffen.

De werkjas

Als je veel buiten werkt dan is een jas uiteraard vaak een noodzakelijk onderdeel van je werkkleding. Ook hierin is veel keuze. De temperatuur waarin je werkt is uiteraard één van de belangrijkste aspecten. Net zoals de gewone jassen is er bij de werkjassen veel keuze. Ook de functionaliteit is hier een belangrijk onderdeel. Zeker als je bijvoorbeeld in de wegenbouw zit dat is het soort jas essentieel. De jassen voor in de wegenbouw zijn namelijk altijd reflecterend. In deze beroepsgroep is zichtbaarheid van levensbelang.

Mobiele versie afsluiten